Wil je graag persoonlijk begeleid worden? Dan is een privéles iets voor jou!

KITE LESSONS

Voor iedereen die de basis al onder de knie heeft of graag persoonlijk verder geholpen wil worden raden wij een privé kitesurfles aan.

De kitesurfles wordt volledig aan jouw tempo aangepast. De leraar zal kijken hoe jij de dingen het makkelijkst opneemt en zal de les hieraan aanpassen.

Privéles kan als voordeel hebben dat je het kiten sneller oppikt. Een nadeel is dat je niet uit de fouten van anderen leert.

Kan je reeds varen en wil je graag wat freestyle tricks bijleren?

Dit is geen probleem op Royal Kitesurf School! De manager van de school, David Dheere, is een professionele kiter die de vaardigheden heeft om je te laten evolueren in verslaafde of losgeraakte manoeuvres; Riley, Kiteloop, Back Mobe etc. Het helpt je met plezier de high aerobatics te beheersen!

 

Prijs privéles: 105 € / uur (inc

Privépakketprijs: 680 euro / 7 uur

Voor jou:
In goede lichamelijke conditie zijn, goede zwemvaardigheden, zonnebrillen, zonnebrandcrème en genoeg om weer kracht te krijgen.

 

De school verzekert je in RC maar we raden je aan om een aanvullende sportverzekering af te sluiten om verzekerd te zijn in geval van een ongeval na kitesurfen buiten de lessen !!!

Klik hier om uw kitesurflessen te boeken