Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

GOEDE GESCHENKEN ROYAL KITESURF SCHOOL, GEMAKKELIJK GENOEG TE MAKEN
VOOR ALLE GELEGENHEDEN EN ALLE SMAAK.

Voor elke verjaardag, elke vakantie en elke kerst worden we geconfronteerd met dezelfde vraag: hoe ziet het perfecte cadeau er uit? Met een Royal Kitesurf School Cadeaubon hebt u het antwoord gevonden. Een beetje aandacht als een teken van dank? Of een extra cadeau voor een verjaardag? Jij bepaalt zelf de waarde van de voucher – van 60 tot 399 €. Dit is niet alleen een kans om een ​​origineel geschenk te behagen, het kan zelfs het begin van een nieuwe hobby markeren.

JE HEBT DE KEUZE: JE KUNT JE GIFTCERTIFICATEN PRINTEN OF STUUR HET RUSTIG.

Om het geschenk op het juiste moment te krijgen, is het Royal Kitesurf School Cadeaubon verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Stuur het per e-mail als een klein verjaardagskaart, of als de datum aanpak en je niet kan wachten tot de e-mail, kiest u de PDF om de coupon te printen of verzenden via e-mail. (Denk aan de goede Koninklijke Kitesurf School eenmaal gekocht kunnen niet geruild worden.) En nu, de gift is klaar om te bieden. Met de goede kerstspecial is de vele geschenken die je kunt maken geen probleem meer. Je kunt de verdiende tijd besteden aan het voorbereiden van je kitereis.

HOE GEBRUIK JE JE KONINKLIJK KITESURF SCHOOL CADEAUBONCENTRUM CONTROLE?

Bij het ontvangen van de voucher hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen om een ​​afspraak te maken voor uw kitesurfcursus.